top of page
  • SeriAlex

Patrik Melrose - Un serial impresionant!

Drama | TV Mini-Series (2018) - 8.4*IMDb

Stars: Benedict Cumberbatch, Jennifer Jason Leigh, Sebastian Maltz

Trebuie sa spun din capul locului ca sunt mega fan Benedict Cumberbatch. L-am descoperit in Sherlock, l-am admirat in StarTrek sau Doctor Strange si l-am apaludat la scena deschisa in "The Imitation Game". Pentru rolul "Alan Turing" actorul a primit o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun actor intr-un rol principal. Pe scurt, omul e super, super talentat.

Patrick Melrose ( Benedick Cumberbatch) este un junkie din high class-ul englez care isi promite in fiecare dimineata ca se lasa de droguri. Doar ca promisiunea dureaza fix pana la primul sevraj, disconfort major pe care il tratateaza rapid cu un mix de alcool, cocaina si heroina. A doua zi, urmeaza o alta promisiune si inca una si inca una.... si tot asa, intr-un carusel interminabil cu acelasi deznodamant.

Povestea lui Patrik Melrose pare una banala. Inca un junkie care se zbate irecuperabil, prins in bratele de fier ale drogurilor. Insa Benedict Cumberbatch reuseste sa creeze un personaj fermecator de pe care il vei admira din capul locului cu toate ca omul este un betiv obraznic si irensposabil si un junkie plin de heroina si alte derivate!

Super tare acest serial caruia ii prevad un imens succes. Totul mi-a placut, scenariul, regia, personajele, atmosfera... Dar mai mult decat toate, mi-a placut de Benedict Cumberbatch care dovedeste inca o data (nu cred ca mai era nevoie ) ca este un actor de mare calibru.

Serialul se poate vedea pe HBO GO

(up)

1.114 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page