Iti place sa canti...

Ai mai cantat pe acasa, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ti-a placut, a fost fun si prietenii te-au incurajat.

 AI SA VEZI CE USOR E! 

Si atunci...

ce-ar fi daca ai canta intr-un 

STUDIO DE

INREGISTRARI

 Doar

99 lei

Patrik Melrose - Un serial impresionant!

February 20, 2019

Drama | TV Mini-Series (2018) - 8.4*IMDb

Stars: Benedict Cumberbatch, Jennifer Jason Leigh, Sebastian Maltz

     Trebuie sa spun din capul locului ca sunt mega fan Benedict Cumberbatch. L-am descoperit in Sherlock, l-am admirat in StarTrek sau  Doctor Strange si l-am apaludat la scena deschisa in "The Imitation Game".  Pentru rolul "Alan Turing" actorul a primit o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun actor intr-un rol principal. Pe scurt, omul e super, super talentat.

     Patrick Melrose ( Benedick Cumberbatch) este un junkie din high class-ul englez  care isi promite in fiecare dimineata ca se lasa de droguri.  Doar ca promisiunea dureaza fix  pana la primul sevraj, disconfort major pe care il tratateaza rapid cu un mix de alcool, cocaina si  heroina. A doua zi, urmeaza  o alta promisiune si inca una si inca una.... si tot asa, intr-un carusel  interminabil cu acelasi deznodamant.

     Povestea lui Patrik Melrose pare una banala. Inca un junkie care se zbate irecuperabil, prins in bratele de fier ale drogurilor.  Insa Benedict Cumberbatch reuseste  sa creeze un personaj fermecator de pe care il vei admira din capul locului cu toate ca omul este un betiv obraznic si  irensposabil si un junkie plin de heroina si alte derivate!

    Super tare acest serial caruia ii prevad un imens succes. Totul mi-a placut, scenariul, regia, personajele, atmosfera... Dar mai mult decat toate, mi-a placut de Benedict Cumberbatch care dovedeste inca o data (nu cred ca mai era nevoie ) ca este un actor  de mare calibru. 

     Serialul se poate vedea pe HBO GO

 

 (up)

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.