top of page
  • SeriAlex

Westworld - Chaos takes control!

Drama, Mystery, Sci-Fi | TV Series (2016– ) - 8.9*imdb

Stars: Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Ed Harris, Anthony Hopkins

Imagineaza-ti ca ajungi in Vestul Salbatic imbracat in cowboy cu o pereche de pistoale la brau si o palarie pe cap. Cobori dintr-un tren vechi in gara unui oras ale carui principale puncte de atractie sunt Saloon-ul si bordelul. Vezi oameni, serifi, gunman-i, outlaws, indieni, vezi dueluri cu pistoalele si simti cum iti zboara gloantele pe la urechi.

Deodata iti aduci aminte ca esti in Vestul Salbatic, ca ai doua pistoale si incepi sa tragi cu ele. Partea interesanta a calatoriei tale este ca poti sa furi, sa dai foc, sa ucizi, sa schilodesti, sa impusti indieni, sa lasi in urma un munte de cadavre, FARA SA PATESTI NIMIC! Partea si mai interesanta a calatoriei tale este ca nu poti fi impuscat! Super tare, nu?

Cum este posibil asa ceva? Simplu. Ai ajuns in Westworld, un "parc de distractii" diferit care functioneaza dupa alte reguli. "Nativii" acestui loc nu sunt oameni reali. Ei sunt niste roboti produsi de o mega corporatie, programati sa traiesca si sa execute scenariile unor jocuri gandite de animatorii parcului. Atunci cand totusi sunt impuscati, robotii ajung in laboratoare unde sunt reparati, remodelati iar memoria le este stearsa. Dupa "cosmetizare" sunt repusi pe tabla de joc din Westworld pt ca jucatorii sa-si poata continua aventura.

Serialul Westworld are in spate un film de lung metraj produs in 1973 cu Yul Brynner si James Brolin in rolurile principale. Filmul a fost ok pentru anii aia dar nu cred ca poate rezista in fata unui cinefil din secolul asta. Serialul celor de la HBO, insa, este o capodopera cinematografica, un film extraordinar care te tine legat de scaun pana la sfarsit. Daca nu l-ai vazut pana acum, iti recomand sa o faci pentru ca experienta pe care ti-o ofera este coplesitoare!

Castingul este impresionant: Anthony Hopkins, Ed Harris, Jeffrey Wright si mult mai tanara Evan Rachel Wood nominalizata la Globul de Aur pentru rolul din Westworld.

Serialul se poate vedea si pe HBO Go.

(up)

534 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page