Îți place să cânți...

Ai mai cântat pe acasă, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ți-a plăcut, a fost fun si prietenii ți-au spus că ai voce...

Fă-ți curaj și vino la

 AI SA VEZI CE USOR E! 

DRUM REC

STUDIO

Cel mai accesibil studio de înregistrări 

* Tarif calculat pentru o ora de studio

Cu doar 99 lei

poți să pleci cu piesa acasă *

Cobra Kai - Karate Kid strikes back

February 28, 2019

Action, Comedy, Drama | TV Series (2018– ) - 9.2*imdb

Stars: Xolo Maridueña, William Zabka, Ralph Macchio

      Acum 34 de ani aparea Karate Kid, primul dintr-o serie de filme care au facut furori la vremea aceea. Daca ai peste 40 de ani,  nu ai cum sa nu-ti aduci aminte de  micul Daniel LaRusso, de profesorul Miyagi si de  celebrul concurs de karate in care ala mic si slab il bate pe ala mare si tare.  Mi-a placut la maxim filmul asta si imi aduc aminte ca dupa ce l-am vazut am vrut sa ma fac profesor de  karate. Asa faceam in copilarie,  la cate filme vedeam, atatea meserii vroiam sa am. Dupa  ce am vazut,  "Unde se avanta vulturii", de exemplu,  am vrut sa ma fac agent dublu. Dupa "I se spunea Buldozerul" cu Bud Spencer am vrut sa ma fac jucator de fotbal american si dupa "Marea Evadare" am vrut sa fiu Steve McQueen. N-am ajuns nici una nici alta nici Steve McQueen. 

     In Cobra Kai  il intalnim  Johnny Lawrence, unul dintre finalisti concursului de karate de la finalul filmului Karate Kid care se hotareste sa-si deschida propria sala de sport  - Dojo Cobra Kai. Toate bune si frumoase numai ca initiativa sa nu ramane neoservata si reaprinde vechea rivalitate dintre el si Daniel LaRusso, mai vechiul sau adversar din finala.

     Partea cea mai misto a serialului este ca regasim personajele din Karate Kid - Daniel si Johnny  respectiv Ralph Machio si William Zabka, mai batrani si mai ruginiti  dar la fel de simpatici ca acum 30 de ani. Sincer sa fiu, daca pe Johnny cel blond  l-am recunoscut din prima, pe Daniel cocorul intr-un picior,  mi-a fost tare greu sa-l descopar. Noroc ca scria pe generic. 

     Una peste alta,  Cobra Kai este un action comedy mai mult decat  ok.  Serialul este alert, n-are timpi morti  si se vede repede.  Dupa primele episoade  mi s-a reaprins flacara pasiunii pentru karate si a doua zi  m-am dus la sala sa dezgrop karateca din mine. Dupa o ora de ambitie prosteasca pe salteaua de antrenament   rezultatul a venit de la sine.  Doua zile am ramas intepenit de spate!   

     Si pentru ca tot am pomenit de Steve McQueen, putina lume stie ca Chad McQueen (fiul marelui actor) a jucat in Karate Kid. 

(up)

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.