top of page
  • SeriAlex

Billions - Catch me if u can!

Drama | TV Series (2016– ) - 8.4*imdb

Stars: Toby Leonard Moore, Daniel K. Isaac, Damien Lewis

"Miliardele" este o productie americana din gradina celor de la SHO dupa un scenariu semnat de Brian Koppelman si David Levien, aceiasi echipa care a creat "Tilt", "Runaway Jury" sau "Runer Runner"

In Billions descoperim batalia pe "viata si pe moarte" dintre Chuck Rhoades un procuror districtual dur si nemilos care are o "pasiune" pentru bogatii care cred ca totul poate fi cumparat si Robert "Bobby" Axelrod, managerul ambițios al unui fond de investiții numit Ax Capital, "vinovat" de practici ilegale pe piata de capital. Billions este o drama despre oameni puternici care sunt dispusi sa faca orice e nevoie pentru asi atinge scopul.

Pe afis am gasit doua nume grele ale industiei de film. Damian Lewis, castigator al unui Glob de Aur si al unui Emmy pentru rolul din Homeland si Paul Giamatti actor american de calibru care a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din Cinderella Man. Giamatti mai are in palmares doua Globuri de aur pentru rolurile din Barney's Version si John Adams.

Langa ei, i-am mai gasit pe Toby Leonard Moore (Pacific, Daredevill) si pe Maggie Siff (Mad Men sau Sons of Anarchy). Cu asa distributie de top parca nu-ti mai vine sa intrebi despre ce e vorba sau cat de bun e serialul. Trebuie doar sa te uiti si sa savurezi spectacolul actoricesc.

Serialul se poate vedea la HBO Go

(up)

675 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page