top of page
  • SeriAlex

Lost in space - Un "fail" cu afis frumos!

Adventure, Drama, Sci-Fi | TV Series (2018– ) - 7.6*imdb

Stars: Molly Parker, Toby Stephens, Maxwell Jenkins

L.am asteptat pe Lost in Space cu sufletul la gura. Stiam ca Netflix e mega ok la capitolul SF-uri si ideea unui nou serial de gen m-a incantat la max. Cand a aparut am pus pe hold celelalte seriale si m-am suit calare pe Lost in Space cu mintea si sufletul deschise catre o noua experienta de exceptie.

Dupa primul episod inca nu ma lamurisem la ce ma ma uit. Da, era SF, se vedea dupa costume, dupa navele spatiale si dupa generic dar parca ceva nu mergea. In orice caz, era departe rau de ceea ce asteptam eu de la un SF Netflix. Doua episoade mai tarziu am reusit sa ma concentrez si sa-mi dau seama la ce ma uit.

Undeva candva in viitor, Terra se strica si lumea trebuie sa o sterga englezeste catre Alpha Centauri, o planeta intr-o alta galaxie. Eroii nostri, Familia Robinson, sa imbarca si ei pe o naveta numai ca ceva se intampla pe drum si ajung in alta galaxie. Acolo au parte de tot felul de aventuri si cam despre asta e vorba in serial.

Da, stiu, suna frumos la prima vedere, super aventuri, planete noi, aliens, doar ca totul este un ridicol de child-ish, de banal si de previzibil. Scenariul, decorurile, actorii, dialogurile sunt puerile si greu de crezut. Serialul abunda in scene gen - Elvis Presley sare in apa si iese de scolo cu parul uscat si freza facuta. In episodul unu, de exemplu, nava Robinsonilor cade intr-un lac si dupa ce un robot o scoate din apa, totul inauntru e uscat si curat. Serios?!

Dupa primul episod am avut senzatia ca ma uit la desene animate cu oameni, ceva gen Scoobie Doo combinat cu Lassie. Dupa episodul doi mi-am adus aminte de Dakktari si de-abia pe la finalul sezonului a inceput sa-mi miroasa a SF credibil dar aroma a trecut repede.

Experienta mea cu Lost in Space a fost una lunga si nefericita. . Dupa ce l-am terminat am avut fix senzatia unui Blind Date ratat. Ca atunci cand stai ca un bou frezat si parfumat sa te intalnesti cu superba femeie din poze de pe net si in locul ei vine una stirba si cocosata care pe langa ca e urata si proasta, mai si vorbeste mult. Asa, vreo 10 episoade!

In rolurile principale: Molly Parker (Goliath, The Firm), Toby Stephens, (Black Sails, Vexed) si Maxwell Jenkins (Sense8).

Serialul se poate vedea pe Netflix

(up)

815 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page