Îți place să cânți...

Ai mai cântat pe acasă, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ți-a plăcut, a fost fun si prietenii ți-au spus că ai voce...

Fă-ți curaj și vino la

 AI SA VEZI CE USOR E! 

DRUM REC

STUDIO

Cel mai accesibil studio de înregistrări 

* Tarif calculat pentru o ora de studio

Cu doar 99 lei

poți să pleci cu piesa acasă *

Killing Eve - Codename Villanelle

February 19, 2019

Thriller | TV Series (2018– ) - 8.4*imdb

Stars: Sandra Oh, Jodie Comer, Fiona Shaw

     Am fost putin sceptic cand am dat cu nasul prima data de Killing Eve pentru ca thriller-urile englezesti  au alt ritm decat cele americane. Englezii sunt ca ardelenii,  adica lenti - la ei totul se face la viteza I-a, fara graba, fara agitatie si fara presiune. Ori tocmai ritmul alert  e calitatea serialelor de action dar  englezii inca nu s-au prins de asta. Serialele lor se misca cu viteza lumini stinse si asta fractureaza de multe ori ritmul actiunii. Anyway...

     Killing Eve e un pur sange englez ce o  are in sa pe Sandra Oh, ( doctorita Yang din Anatomia lui Grey). Am urmarit-o de-a lungul anilor pe talentata acrita koreana si m-a bucurat foarte mult schimbarea de directie pe care a luat-o cu acest serial. E primul ei rol de acest gen si il joaca foarte convingator.

     In serialul celor de la BBC-ul intalnim doua femei: Eve Polastri, un  ofițer de securitate MI5 plictisit, banuitor și inteligent,  frustrat de slujba plictisitoare  de la birou si  Villanelle, un hitman  talentat, rece si calculat care isi gaseste satisfactie in luxul pe care il ofera munca prestata. Cele doua "profesioniste" se angajeaza intr-un joc interesant de-a soarecele si pisica in care mutarile gresite pot insemna iesirea din joc.

    Desi lenta si englezeasca, Eva m-a prins si m-a tinut destul de bine legat in scaun,  nici macar n-am putut  sa-mi fac refill-ul de floricele. Mi-a placut actiunea, scenariul si in primul rand actorii - Sandra Oh pe o parte, simpatica, desteapta si imprevizibila si Jodie Corner (The White Princess) ucigasul psihopat pe care nu ti-l doresti in pat desi arata super tare. Inspirata distributie, trebuie sa recunosc. Una peste alta, serialul e de urmarit, are ritm (englezesc) suspace si umor (tot englezesc). A se consuma cu biscuiti si ceai!

     Serialul se poate vedea pe HBO Go sau aici

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.