top of page
  • SeriAlex

Sneaky Pete

Crime, Drama | TV Series (2015– )- 8.4*imdb

Stars: Giovanni Ribisi, Marin Ireland, Shane McRae

Trebuie sa spun din capul locului ca nu mi-a placut niciodata de Giovanni Ribisi - protagonistul acestui super serial . L-am vazut in Sky Captain and the World of Tomorrow sau Avatar si intre noi s-a creeat o antipatie care nu m-a deranjat.

M-am uitat la Sneakey Pete, la indemnul unui prieten care mi-a laudat atat serialul cat si personajul. Habar n-aveam ca amicul meu antipatic joaca rolul principal asa ca supriza a fost mare si neplacuta. Insa pe masura ce episoadele curgeau, descopeream un actor talentat cu mare putere de convingere.

Sneaky Pete este o comedie neagra cu garnitura de drama si salata de politist. Marius este eliberat din inchisoare dupa ceva ani petrecuti la racoare. Doar ca libertatea nu-l scapa si de vechile probleme asa ca pune la cale un plan sa se faca nevazut. Odata "iesit", Marius "ïmprumuta" identitatea lui Pete, un fost coleg de celula si odata iesit din puscarie, pleaca sa-si "cunoasca" parintii.

Mi-a placut ideea acestui serial, si am fost mega surpins sa-l gasesc pe Brian Cranston actorul din Breaking Bad, in scaunul de producator si scenarist.

In rolurile principale: Giovanni Ribisi (Avatar, Ted), Marin Ireland (Flint, Homeland) si Shane McRae (Game of Silence, The Following)

480 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page