Iti place sa canti...

Ai mai cantat pe acasa, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ti-a placut, a fost fun si prietenii te-au incurajat.

 AI SA VEZI CE USOR E! 

Si atunci

ce mai astepti? 

STUDIO DE

INREGISTRARI

 Doar

99 lei/ora

Orange is the new black - Fiecare sentinta are o poveste!

March 8, 2018

Comedy, Crime, Drama | TV Series (2013– ) - 8.2*imdb

Stars: Taylor Schilling, Danielle Brooks, Taryn Manning

    Daca citesti tag-ul pus de imdb acestui serial te cam pufneste  rasul:  Comedy, Crime, Drama. Adica cum... Radem, glumim, ucidem platim? Intrigat de aceasta titulatura ciudata, l-am inceput pe Orange si dupa cateva episoade sentinta a fost fara echivoc.  Comedy, crime, drama - 5 ani de puscarie

     Serialul este inspirat din cartea de memorii Orange Is the New Black: My Year in a Women's Prison (Portocaliul este noul negru - Un an intr-o inchisoare de femei) scrisa de  Piper Eressea Kerman. 

    Frumoasă, cultă, cu o viaţă socială variată şi pe punctul de a-şi lansa propria afacere, Piper Chapman se trezeste condamnata la 15 luni de inchisoare pentru tragic de droguri. Pedeapsa va fi efectuata in penitenciarul pentru femei din Danbury.

     In cei cinci ani de "puscarie" serialul a strans 6 nominalizari la Globul de Aur si a castigat alte 46 de premii printre care Primetime Emmy Award in 2014 - 2015, Guild Awards 2015 - 2017 si AFI Awards USA 2014 - 2015

     In rolurile principale: Taylor Schilling, castigatoarea premiului Hollywood Film pentru rolul din Argo, si nominalizata la Globul de Aur in 2014 si 2015 pentru rolul din Orange..., Danielle Brooks castigatoare a doua  Screen Actors Guild Awards pentru rolul Tasha din Orange si Uzo Aduba castigatoare a doua Prime Time Emmy Awards in 2014 si 2015.

     Serialul se poate vedea pe Netflix sau aici

 (up)

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.