top of page
  • SeriAlex

Orange is the new black - Fiecare sentinta are o poveste!

Comedy, Crime, Drama | TV Series (2013– ) - 8.2*imdb

Stars: Taylor Schilling, Danielle Brooks, Taryn Manning

Daca citesti tag-ul pus de imdb acestui serial te cam pufneste rasul: Comedy, Crime, Drama. Adica cum... Radem, glumim, ucidem platim? Intrigat de aceasta titulatura ciudata, l-am inceput pe Orange si dupa cateva episoade sentinta a fost fara echivoc. Comedy, crime, drama - 5 ani de puscarie

Serialul este inspirat din cartea de memorii Orange Is the New Black: My Year in a Women's Prison (Portocaliul este noul negru - Un an intr-o inchisoare de femei) scrisa de Piper Eressea Kerman.

Frumoasă, cultă, cu o viaţă socială variată şi pe punctul de a-şi lansa propria afacere, Piper Chapman se trezeste condamnata la 15 luni de inchisoare pentru tragic de droguri. Pedeapsa va fi efectuata in penitenciarul pentru femei din Danbury.

In cei cinci ani de "puscarie" serialul a strans 6 nominalizari la Globul de Aur si a castigat alte 46 de premii printre care Primetime Emmy Award in 2014 - 2015, Guild Awards 2015 - 2017 si AFI Awards USA 2014 - 2015

In rolurile principale: Taylor Schilling, castigatoarea premiului Hollywood Film pentru rolul din Argo, si nominalizata la Globul de Aur in 2014 si 2015 pentru rolul din Orange..., Danielle Brooks castigatoare a doua Screen Actors Guild Awards pentru rolul Tasha din Orange si Uzo Aduba castigatoare a doua Prime Time Emmy Awards in 2014 si 2015.

Serialul se poate vedea pe Netflix sau aici

(up)

182 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page