top of page
  • SeriAlex

Everything Sucks!

Comedy | TV Series (2018– ) - 7.7*imdb

Stars: Jahi Di'Allo Winston, Peyton Kennedy, Patch Darragh

De curand am descoperit un trend nou in borcanul cu seriale despre pusti. Apar din ce in ce mai multe seriale cu adolescentii anilor 80-90, perioada recunoscuta de unii ca fiind una de glorie. Stranger Things sau Derry Girls sunt primele seriale care imi vin in minte si daca mai sap putin mai gasesc cateva.

Era misto pe vremea aia... Abia aparusera walkman-urile, inca se asculta muzica pe casete si cd-uri, nu exista youtube si nici internet. Nu se inventase SMS-ul si pustii isi trimiteau biletele de dragoste pe hartie, aruncate pe la spatele profesoarei. Si inca existau cabine de telefon!

Everything Sucks este o pretentie de comedie in care descoperim un liceu cu nume predestinat - Boring (plictiseala) in care cativa pusti se joaca de-a indragosteala si de-a filmele.

Ca sa scape de o pedeapsa, un pusti trebuie sa produca si sa regizeze un film SF. Doar ca in afara de ambitie si mult papagal, pustiul nostru nu stie mare branza despre cum se face un film. Norocul lui e ca nici ceilalti nu stiu si uite asa are o sansa sa duca proiectul la bun sfarsit fara sa ia bataie.

In rolurile principale Jahi Di'Allo (Feed the Beast sau The resident), Peyton Kennedy (Odd Squad) si Patch Darragh (The Path sau Longmire).

Serialul se poate vedea pe Netflix

Etichete:

47 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page