top of page
  • SeriAlex

To Binge or not to Binge?

Exista cuvinte pe care am inceput sa le folosim doar pentru ca suna bine. Emojing sau a emojiona este unul dintre ele. In traducere libera emojin-gul inseamna comunicarea prin intermediul Emoji-urilor.

Un alt termen cu care nu resuesc sa ma obisnuiesc este Binging. A face Binging. Sincer sa fiu mi se pare cel mai neinspirat termen pe care il poti folosi atunci cand vrei sa te uiti la filme. Tot aud reclame de genul... hai sa te fac un binging, sau , hei, ce zici...ne bagam la un binging...

Termenul binging (urban, de altfel) provine de la verbul to binge care inseamna activitate in exces. Referintor strict la seriale, a face binge inseamna a te uita in nestire la filme.

Intr-un sondaj efectual de Netflix, 75% din cei intervievati au definit binging-ul ca find un maraton de cel putin 7-8 episoade la rand.

Credeti-ma, sa stai 8 ore cu nasul in televizor este un challenge greu. Am incercat odata cu primul sezon din Prison Break. M-a rupt! Sunt un serialist de cursa lunga, cu multe nopti nedormite la activ si cu toate astea, mai mult de 7 episoade nu am putut sa vad. Dupa o noapte de Prison Break eram teleghidat si nu mai pricepeam nimic. Deznodamantul primului meu binging a fost nasol. M-am dus sa ma culc (dimineata) si am visat numai puscarii, detinuti, gardieni si nasoleli.

Si atunci, cine face binging? cine e dispus sa stea 8 ore cu nasul in televizor doar ca sa se laude pe retele, "dude am facut un binging de mi-au sarit capacele..La noapte ma bag din nou".

Mai mult... am vazut reclame despre binging. Doi indragostiti stau in fata unui cort si fac un binge la telefon. Serios? Cine isi invita iubita sa se uite la la televizor, in cort? "Draga mea hai sa facem binging. Ne uitam 10 ore la seriale. Am pregatit unul de groaza, o sa fie funny. Facem si dragoste daca vrei, dar numai in pauza de publicitate".

29 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Draga tata...

bottom of page