Îți place să cânți...

Ai mai cântat pe acasă, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ți-a plăcut, a fost fun si prietenii ți-au spus că ai voce...

Fă-ți curaj și vino la

 AI SA VEZI CE USOR E! 

DRUM REC

STUDIO

Cel mai accesibil studio de înregistrări 

* Tarif calculat pentru o ora de studio

Cu doar 99 lei

poți să pleci cu piesa acasă *

Burden of Truth - Inca o poveste cu avocati

January 16, 2018

Drama | TV Series (2018– ) - 7.1*imdb

Stars: Peter Mooney, Nicola Correia-Damude,Meegwun Fairbrother

     Dintotdeauna mi-au placut serialele cu avocati. Imi plac bataliile legale cu argumente si lovituri sub centura. Imi plac pledoariile finale si ma captiveaza sa vad cum avocati de 10k pe ora se chinuie saptamani in sir sa convinga un sofer de TIR, o casnica sau un vanzator de fructe,  ca lucurile stau asa cum spun ei.

     Eu cred ca in doar in sala de judecata, americanul de rand,  poate sa-si permita sa-i zica unui super mega avocat, fara sa-i fie teama ca o plateasca 100 de ani de daune morale... Stii ceva, moshule,  ma c... in pledoaria ta. Manaci rahat cu polonicu! Ma uit la tine si la costumul tau de 10.000 de dolari  si am decis sa te bag in ma-ta.

     Serialul Burden of Truth merge catre un astfel de deznodamand. Un "hot shot lawyer" se baga intr-o combinatie din care nici el nu stie daca poate sa iasa. Bine, "legea"  spune ca  toti avocatii trebuie sa castige.  Daca e sa te iei dupa ei, toate procesele sunt floare la ureche   "Aaa, sigur, ne bagam... procesul e ca si castigat, e o formalitate, trebuie doar sa aprobe judecatorul. La ce probe avem, n-are cum sa zica nu!"

      Si totusi intr-o sala de judecata, se mai si pierde. Mai sunt si avocati care o iau pe cocoasa, dar nici unul nu recunoaste. Intotdeauna, altcineva este de vina, procurorul, judecatorul, actele,  vremea...  Tare as vrea sa gasesc si eu avocatul care sa recunosca si sa spuna asa:  " Domnule client,  pierdem sigur, sigur. Stai fara grija.  La ce probe avem, ne ingroapa astia. Nu avem nici o sansa. Luam pedeapsa maxima"

     Plot:

     Intr-un mic oras de provicine un grup de eleve se imbolnavesc subit cu o boala ciudata despre care nimeni nu stie nimic. O companie de medicamente trimite un  avocat sa se "asigure" ca nu vor fi probleme legale  cu noul vaccin  care tocmai a fost distribuit in acel oras. Dar lucurile se complica, ceva se intampla, iar avocatul dur si nemilos calca pe bec si incalca codul  nescris al  legalilor corporatisti... 

     Dupa primul episod  gandul m-a dus la un super film cu John Travolta - A Civil Action. Foarte bun filmul, trebuie vazut  neaparat. E tot cu avocati! 

     Serialul se poate vedea aici

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.