Îți place să cânți...

Ai mai cântat pe acasă, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ți-a plăcut, a fost fun si prietenii ți-au spus că ai voce...

 AI SA VEZI CE USOR E! 

Fă-ți curaj și vino la

DRUM REC

STUDIO

Cel mai accesibil studio de înregistrări 

Cu doar 99 lei

poți să pleci cu piesa acasă *

* Tarif calculat pentru o ora de studio

  • SeriAlex

Jean-Claude Van Johnson - O super comedie cu batai!

Comedy | TV Series (2017– ) - 7.7 *imdb

Stars: Jean-Claude Van Damme, Kat Foster, Moises Arias

Despre JVCD nu mai stiam nimic. Ultimele lui filme - Kill'em All si Kickboxer Vengeance n-au convins pe nimeni si cred ca nici pe el. Trebuie sa recunosc, n-am fost niciodata vreun mega fan Van Damme. L-am urmarit in filmele lui de referinta: Bloodsport, Kickboxer sau Soldatul Universal dupa care l-am abandonat pe motiv de plictiseala.

JVCD s-a plimbat mult prin industria filmului adunand multe scalpuri la centura. Filme multe, seriale putine. Ici colo, cateva replici prin Friends sau Las Vegas si un voiceover la un serial de animatie.

Jean Claude Van Johnson e un serial cu Van Damme despre Van Damme. JVCJ e o comedie in care am gasit un Jean Claude fermecator in batranetea lui si suficient de agil cat sa ne arate ca mai poate duce in pumni si picioare adversari periculosi.

Primele 2 episoade le-am vazut dintr-o suflare, amuzat de latura super comica a belgianului de 58 de ani. Serialul nu este cu batai, are ceva cafteala pe ici pe colo, dar e o comedie in toata regula. Am ras de m-am cracanat la multe faze, iar secventa cu spagatul e geniala. Bravo Van Damme, esti super tare! N-am stiut ca sub coaja ta de gigi duru zace un bun actor de comedie.

Serialul se poate vedea pe Amazon sau aici

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2020 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.