top of page
  • SeriAlex

Gafa de proportii la finala IUmor! Mihai Bendeac incapabil sa jurizeze umorul de calitate.


Zilele trecute m-am uitat la finala IUmor. Castigatoare a fost Ana Maria Calita, o fata frumusica cu un umor decent si cu replica mereu la ea. Dupa mine insa, ar fi trebuit sa castige Adi Bobo (moldoveanul cu caciula) pentru ca a avut o prezenta mai buna pe scena si un text pe care l-a interpretat impecabil. Dar in fine...asta e. Degustibus...

Insa au existat doi concurenti care inexplicabil nu au intrat in finala, desi numerele lor au fost la fel de bune ca ale finalistilor. Primul, Radu (Cacutza) Bucalae, un tanar comediant care ii deschide lui Bordea, a avut o prestatie de calitate dar a fost eliminat pentru ca a avut numarul... prea scurt. Intrebat de ce asa putin, Bucalae a spus ca numarul lui a avut aceleasi 7 minute ca in auditii, deci nu e scurt. Bendeac nu l-a crezut si a intrebat in regie...de unde a primt acelasi raspuns. Tzeapa Mihaita, l-ai dat afara pe unul bun, doar pentru ca ti s-a parut ca numarul lui a fost scurt. Ia-ti frate un cronometru de gat sau numara in gand.

A doilea eliminat aiurea a fost Bobby Dumitras, un comediant deosebit de talentat care a demonstrat ca umorul de calitate se face fara injuraturi si fara sa ti-o bagi si sa o scoti de 10 ori pe minut. Am ras copios, mirat pe alocuri de simplitatea si originalitatea numarului de stand-up.

Prestatia lui Bobby a fost de nota 10. Insa nici el nu a intrat in finala pentru ca Bendeac si Cheloo l-au executat scurt cu o motivatie penibila. Cheloo a spus ca a fost un numar banal iar Bendeac a spus ca e liniar. Daca parerea lui Cheloo sincer nu ma intereseaza, de la Bendeac ma asteptam (comediant fiind ) sa aprecieze umorul de calitate. Sa rezoneze cu umorul fin.

Dar n-a putut. A fost realmente incapabil sa digere slova super haioasa si fara injuraturi a concurentului. Povestea lui Bobby a fost bine dozata, cu elemente bine gandite si cu o incheiere de nota 10. N-am inteles ce anume nu i-a placut. Singura Delia s-a luptat cu morile de vant si a votat pentru. Bravo Matache, cu asta ai demonstrat ca esti un jurat ”vero” care aprecieaza umorul fin fara trivilitati.

Dupa fatala decizie al cuplului Bendeac - Cheloo, stupoarea din platou s-a mutat in culise unde toata lumea, inclusiv concurentii, se intrebau cum s-a intamplat asa ceva. Cum a fost posibil ca un numar de exceptie sa aiba soarta asta. Degeaba a incercat Bendeac sa o drege ulterior, ca stai sa vezi, e posibil sa fi gresit... Jurizarea lui a fost de tot rap nu o data, ci de doua ori. La sfarsitul emisiunii s-a scuzat si a spus ca a fost foarte obosit . Who f...ing cares! , cand esti obosit, te duci sa te culci nu pierzi timpul jurizand prost concursuri de standup.

Asa ca frate Bendeac, inca imi pun intrebarea de ce ai ales sa fii jurat. Nu mai bine ramaneai tu comediantul ala bun care il imita pe Becali? De ce te arunci sa jurizezi concursuri cand stii ca nu esti in stare? Sa fie faima, sa fie poza din ziare sa fie femeile pe care le vanezi pe platourile de filmare? Ce te mana in lupta, micule Adonis?

Una peste alta, prestatia ta din finala IUmor a fost jalnica si ne-a aratat ca esti egoist, invidios si subiectiv. Ori aceste atribute nu sunt compatibile cu fisa postului. Ai spus ca ai fost obosit... Ok...Te duci sa te culci si te intorci la emisiune odihnit si cu mintea limpede. Altfel nu ai nici o scuza... Doi oameni talentati au pierdut sansa la un vot pentru ca tu ai fost obosit... Fuck off!

Citisem acum cateva luni o declaratie de-a ta prin care spuneai ca asta e ultimul sezon IUmor la care participi ca jurat. Sa moara Jean daca nu te tii de cuvant.Hai Mihaita, ce zici, te tii? Sincer, nu cred ca o sa faci asta. Cred ca iti place acolo pe scaun cu picioarele pe masa, sa te dai smecher si sa agati femei. Probabil ca o sa i-o tragi lui Ana Maria Calita, asta daca nu i-ai tras-o cumva pana acum, dupa care o sa te duci acasa obosit, unde o sa mai iei cateva pastile sau o sa te trippezi in speranta unor concursuri mai bune.

61 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Draga tata...

bottom of page