Iti place sa canti...

Ai mai cantat pe acasa, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ti-a placut, a fost fun si prietenii te-au incurajat.

 AI SA VEZI CE USOR E! 

Si atunci...

ce-ar fi daca ai canta intr-un 

STUDIO DE

INREGISTRARI

 Doar

99 lei

Care este cea mai lunga telenovela din lume!

February 21, 2019

     Ca sa te poti apuca de un Superlong trebuie sa ai timp,  curaj si inconstienta. E adevarat, sunt seriale mișto care încep foarte bine, dar  uită să se mai termine.  Acțiunea e ok, scenariul e bun, serialul te prinde si nu-ti mai da drumul. Un sezon, doua, cinci, zece, douazeci, cate intra.

     Ca sa produci un super long trebuie sa ai  o mega  idee, un mega scenariu, trebuie sa ai mega actori si sa fii dus cu pluta ca sa faci asa ceva.  Lumea se misca mai repede ca acum 30 de ani, ghetarii deja  se topesc si oamenii nu mai au rabdare.

     Si cu toate astea inca avem seriale care au sarit lejer  de 10 ani de  la primul episod. Parca a innebunit lumea!

O statistica arata ca cele mai lungi seriale sunt telenovelele sau  asa numitele Soap Opera. Cea mai lunga telenovela din lume a fost  Guiding Light,  productie care a intrat in Cartea Recodurilor ca fiind Ce-a mai lunga Drama de Televiuziune.  A fost difuzata de CBS timp de 57 de ani, din  30 iunie 1952 pana in 18 septembrie 2009.

     Productia de telenovele este in continua crestere. America ocupa locul intai la capitolul harnicie telenovelistica  urmata  de India, Japonia, Mexic si Filipine.  Noi nu avem traditie in domeniu desi ceva  incercari au fost  - Numai iubirea sau  Lacrimi de iubire sunt doar cateva nume  care imi vin in minte. Cel mai  lung serial romanesc a  fost ”La Bloc” cu peste 500 de episoade.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.