top of page
  • SeriAlex

Care sunt cele mai scumpe seriale TV.

Cine spune ca un serial TV este ieftin se inseala. Noile productii de televiziune au demonstrat ca bugetele devin din ce in ce mai mari atunci cand se tinteste varful piramidei. Care sunt cele mai scumpe seriale TV:

6. Sense8

Drama, Mystery, Sci-Fi | TV Series (2015–2018) - 8.4*imd

Sense 8 a scos din buzunarele Netflix nu mai putin de 9 milioane dolari/episod. Costul mare de productie s-a datorat faptului ca episoadele a fost trase in zone si orase diferite de pe glob.

5. Friends

Comedy, Romance | TV Series (1994–2004) - 8.9*imdb

Ultimul sezon din Friends a scos din buzunarele producatorilor 10 milioane de dolari per episod. Pentru ultimul sezon fiecare protagonist al serialului a cerut un salariu de 1 mil de dolari per episod. Pe care l-a primit!

4. ER

Drama, Romance | TV Series (1994–2009) - 7.7*imdb

ER intra si el in galeria celor mai scumpe productii TV. Celebrul serial cu doctori produs de NBC a ajuns sa coste la un moment dat 13 mil dolari/episod.

Drama, History | TV Series (2016– ) - 8.7*imdb

"Scumpa, scumpa coroana regala britanica. Dincolo era mai ieftin" Primul sezon al serialului despre viata Elisabethei a II- a a Marii Britanii a costat Netflix peste 120 milioane dolari ceea ce inseamna ca fiecare episod a costat in jur de 13,8 mil.

2. Game of Thrones

Adventure, Drama, Fantasy | TV Series (2011– ) - 9.5*imdb

Aproxomativ 15 milioane dolari a costat un episod din ultimul sezon GoT. Adica o mare gramajoara de arginti! Pentru un sezon de numai 7 episoade, suma a fost considerata un record.

Iar primul loc este ocupat de....

1. Broadwalk Empire

Crime, Drama, History | TV Series (2010–2014) - 8.6*imdb

Scorsese a fost nevoit sa plateasca la un moment dat 18 mil dolari pentru un episod ceea ce trimite Broadwalk Empire in varful clasametului celor mai scumpe seriale. Obrazul subtire cu milioane se tine si Scorsese a aflat asta pe pielea lui. Un serial exceptional in care Steve Buscemi face toti banii!

(www.slashfilm,com)

101 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Draga tata...

bottom of page