Îți place să cânți...

Ai mai cântat pe acasă, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ți-a plăcut, a fost fun si prietenii ți-au spus că ai voce...

Fă-ți curaj și vino la

 AI SA VEZI CE USOR E! 

DRUM REC

STUDIO

Cel mai accesibil studio de înregistrări 

* Tarif calculat pentru o ora de studio

Cu doar 99 lei

poți să pleci cu piesa acasă *

Cat de lung trebuie sa fie un serial? (3)

February 24, 2019

 

            5. Serialele mici.

 

            Un serial mai mic de doua sezoane fie n-a prins, fie atat se vrea a fi.  Principiul ”esențele tari se țin în sticluțe mici” funcționează și aici. Sunt producții care cer o continuare dar ea nu mai apare deși publicul  o solicită.  ”11.22.63„ (după un roman al lui Stephen King) sau ”The man in the high castle„ al lui Philip K. Dick sunt două astfel de seriale.  De ce nu se trage în continuare? De ce nu apar continuari? Simplu. Pentru că atât e plapuma.

             Acest gen de seriale este din ce în ce mai gustat de pasionați, care preferă 25 de episoade bune decât 120 proaste. Recunosc, și eu gândesc la fel, nu dintr-o dorință acerbă de a fi în trend ci pur și simplu din lipsă de materie prima. Serialele lungi și bune le numeri pe degete.  Dar poate e mai bine așa.

 

            Nu știu cât de lung trebuie să fie un serial, dar realizez că indiferent cum sunt, scurte, lungi, noi sau vechi, serialele își fac loc în viața noastră încet și sigur. Vremea marilor pelicule de 3 ore s-a cam dus iar locul lor a fost luat de episoade de 45 de minute  capabile să ne satisfacă dorința de a evada din cotidianul vieții noastre. Ceea ce, până la urmă, nu e rău.  

            Avem însă o mare problemă. Timpul. Viteza cu care apar aceste seriale este amețitoare și ne depășește capacitatea de vizionare. Realmente nu avem timp  să vedem toate serialele care ne plac pentru că  ziua muncim si noaptea o cam dormim. 

             Așa că ori fac aștia noaptea de  6 luni ca la polul nord, ori ne mutam noi acolo să ne uităm la seriale. Ne luam cortul,  sacul de dormit  și laptopul...  Dar netul...  oare merge netul la pol?

 

            Până data aviatoare, al dvs patimaș serialist

                                                                 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.