Iti place sa canti...

Ai mai cantat pe acasa, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ti-a placut, a fost fun si prietenii te-au incurajat.

 AI SA VEZI CE USOR E! 

Si atunci...

ce-ar fi daca ai canta intr-un 

STUDIO DE

INREGISTRARI

 Doar

99 lei

Westworld - Serialul semnelor de intrebare

January 18, 2019

Drama, Mystery, Sci-Fi | TV Series (2016– ) - 9.0*

Stars: Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Ed Harris

 

     Sunt fan seriale SF. Imi plac la maxim si daca as putea m-as uita numai la sf-uri. Primul meu serial a fost The  X-Files, un Sf/crime care mi-a placut la nebunie. E posibil ca de acolo sa mi se traga si cred ca e bine ca s-a intamplat asa. Daca primul meu serial ar fi fost o telenovela, cine stie la ce m-as fi uitat acum.

     Westworld e un serial cu oameni roboti, cowboy si indieni, pistoale, si wild, wild west. E un film cu oameni care fac oameni care la randul lor, fac alti oameni. Destul de tricky nu?

     Trebuie sa recunosc aici mi-a placut in primul rand scenariul. Simteam ca am  intrat intr-un labirint din care nu stiam daca am sa ies. E stiut faptul ca finalul unui sezon trebuie sa fie apoteotic  dar primul sezon s-a terminat altfel, ciudat, oarecum in afara tiparelor.

     Dupa ultimul episod am ramas pironit in scaun cu ochii lipiti de ecranul negru incercand sa imi dau seama ce se intampla. Inca mai aveam cateva intrebari care asteptau raspuns. Aparent,  aflasem tot ce trebuia aflat, vazusem tot ce trebuia vazut, dar simteam ca cercul era departe de a fi inchis si pentru asta ma uitam ca hipnotizat la ecranul stins al  televizorului asteptand zadarnic raspunsurile. Ciudata senzatie... Rar mi s-a intamplat asa ceva.

     In Westworld am avut parte de prestatia a doi actori dragi mie, Ed Harris si Anthony Hopkins. Pe Harris l-am urat din prima, pentru ca personajul lui era unul detestabil. Cu Hopkins a fost mai greu si mi-a fost frica sa ma promunt. Si bine am facut pentru ca omul a fost o surpriza totala. Nu  spun mai mult ca dau din casa!

 

 (up)

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.