Iti place sa canti...

Ai mai cantat pe acasa, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ti-a placut, a fost fun si prietenii te-au incurajat.

 AI SA VEZI CE USOR E! 

Si atunci...

ce-ar fi daca ai canta intr-un 

STUDIO DE

INREGISTRARI

 Doar

99 lei

The Man in the High Castle - Serialul care o sa te lase cu gura cascata.

April 20, 2018

Drama, Sci-Fi, Thriller | TV Series (2015– ) - 8.1*imdb

Stars: Alexa Davalos, Luke Kleintank, Rufus Sewell

    "The man in the high castle" este unul dintre cele mai interesante si in acelasi timp ciudate seriale pe care le-am vazut.  Ecranizare a romanului cu acelasi nume de P.K. Dick,  serialul ne  arata o istorie alternativa in care Germania si  Japonia au castigat cel de-al doilea  razboi mondial.

     Actiunea serialului se petrece in anul 1962 undeva in Statele Pacifice ale Japoniei (fosta SUA)  in plina ocupatie Nipono-Germana. Viata curge pe un fagas linistit pana cand Enigmaticului personaj din Castelul inalt scoate la lumina cateva filme stranii pe care atat miscarea de rezistenta cat si politia secreta japoneza vor sa puna mana. In aceste jurnale de stiri este prezentata o istorie alternativa  in care  aliatii au castigat cel de-al doilea razboi mondial.

    Cum este posibil asa ceva cand Svastica si Discul Soarelui flutura de 17 ani peste intreaga lume? De unde au aparut aceste filme? Cine le-a facut? Unde este acest castel inalt, cine este omul care locuieste in el si care este rolul lui in tot acest joc de-a v-ati ascunselea cu istoria? Iata doar cateva din multele intrebari pe care vi le veti pune urmarind acest film. 

     Trebuie sa recunosc "The Man..."  m-a aruncat intr-un creuzet al enigmelor  din care nu am reusit sa ies decat partial, multe din intrebarile mele negasindu-si raspuns, Finalul, care ar fi avut menirea sa-mi rezolve "ecuatile" cinefile,  m-a lasat intr-o ceata mai densa decat cea din Myst-ul lui Stephen King.  

     Overall, scenariul, actorii, imaginea, dialogurile,  toate converg catre o experienta  cinematografica intensa care nu trebuie ratata si pe care o recomand din toata inima. 

 (up)

     

     

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.