top of page
  • SeriAlex

RIVERDALE - Every mystery has a darker truth

Crime, Drama, Mystery | TV Series (2016– ) 7.4* IMDb

Stars: Lili Reinhart, K.J. Apa, Camila Mendes

Trebuie sa spun din capul locului n-am fost niciodata un fan al acestui gen de seriale (telenovele pentru adolescenti)...nici cand eram mic...si nici acum cand sunt mare... Auzisem de Riverdale dar n-a fost niciodata pe lista mea de vazubile pana cand o persoana foarte draga mie mi la recomandat cu tarie.

Si am vazut primul episod si am mai vazut unul, si inca unul...

Dupa primele 3 episoade nu mai stiam la ce ma uit... Riverdale, Violeta, Merlose Place sau Beverley Hils de acu 20 de ani.... habar n-am ... Toate se regasesc si se amesteca in acest mix cinematografic cu aroma de telenovela

Un pusti pe numele lui Jason Blossom, dispare dupa o plimbare idilica pe un lac. Toata lumea se inflameaza, de la vanzatorul de saorma din colt la primarul de culoare al orasului. Cine l-a vazut cineva pe JB? Unde a disparut? Nimeni nu stie. Politia este depasita de situatie iar singurul martor al incidentului este Cheryl (sora lui Jason) care a declarat la politie ca acestuia i s-a facut sete asa de mare incat a vrut sa bea tot lacul. Si l-a baut pana s-a inecat. Adica a murit. Ok, s-a inecat, asta am inteles, au spus politistii, Dar cine i-a dat sa bea? Si cu aceasta intrebare incepe Riverdale!

Cireasa de pe tort se cheama Luke Perry, scos de la naftalina, curatat de molii si imbracat in haine de oras. Pentru cine nu stie, Luke Perry nu este nimeni altul decat Dylan McKay - heartbreaker-ul universal din Beveley Hils 90210 de acum 20 de ani.

Doua lucruri mi-au placut la serialul asta. Primul este personajul numit plastic Jughead, jucat de Cole Sprouse, iubitul fetelor de pretutindeni. Pustiul joaca foarte misto, arata bine si cred ca este singurul actor care pune suflet in ceea ce face. Mi-a placut la max...N-am inteles insa daca caciula pe care o poarta non stop este lipita cu super glue sau s-a nascut cu ea.

Al doilea lucrul care mi-a placut este melodia ”Waves” cantata de Dean Lewis. E misto si emotionanata. Am auzit-o undeva la sfarsitul episodului 4 cand Jughead vrea sa-si scoata caciula dar isi da seama ca nu poate.

Recomand acest serial cu aroma de Twin Peaks pentru ca este pentru si despre adolescenti. In catalogul IMDB , are un 8 dar daca ma intrebati pe mine... eu cred ca a copiat la examen pentru nota asta.

Serialul se poate vedea pe Netflix sau aici

58 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page