top of page
  • SeriAlex

Ce ai facut coane Kevin?

House of cards e unul dintre serialele pe care le urmăresc cu cerbicie. Mi-a placut ideea, mi-a placut scenariu, mi-au placut personajele si aici trebuie să fac o confidență: da, sunt fan Kevin Spacey.

Pe tata Kevin l-am descoperit întâmplător în ”Usual Suspects ”jucând-ul pe Verbal Kint, schilodul terorist. După care l-am revazut în Seven alături de Brad Pitt tot intr-un rol de bad guy si in rolul politistului dandy din L.A Confidential. Aici, trebuie sa recunosc mi-a plăcut mai mult Kim Basinger dar vă rog să nu spuneți la nimeni. Mi-a placut de Kevin in K-Pax, mi-a plăcut in Superman Returns și nu mi-a impresionat în American Beauty cat m-a fascinat rolul jucat de Anette Bening. Oricum perechea inspirat aleasa dovada fiind cele 5 Oscaruri caștigate.

Nu e nici o indoială ca actorul Kevin Spacey este unul dintre grei. Joacă cu ușurință orice rol dar inclin să cred ca personajele negative i se potrivesc mai mult. A prins roluri grele, emblematice, unde a demonstrat că este un actor de mare întindere. Toata lumea ii recunoaste vocea, iar filmele cu el in rolul principal sunt castigatoare din start. In alta ordine de idei (pentru cine incă nu știe), Kevin Spacey este un foarte bun imitator. Al Pacino, Jack Lemon, Cristopher Walken au trecut prin gura lui.

...Una peste alta, omul e un greu.

Dar uite viața este plină de surpize. Mai mari, sau mai mici, ele vin și ne dau suturi in fund de nu ne vedem. Nu comntyează cine suntem, cum ne cheamă sau câți bani avem. Una dintre suprizele lui lui Kevin Spacey se numește The dark side of Kevin Spacey.

Toti avem schelete in dulap, dar Kevin le are pe alea mari si grele, pentru ca legea lui Murphy spune asa este mare si greu ai scheletul pe masura. Si la tine coane Kevine se numeste hartuire sexuala. Anthony Rap, actorul din Star Trek Discovery te-a acuzat de hartuire sexuala acum .nspe ani.

Ai iesit la rampa si ai declarat ca esti ingrozit de afirmatiile lui dar ca nu-ti aduci aminte. Cum nu se poate mai rau. După care ai spus ca ești gay. Zbang!.

Ghinionul tau este ca noul Star Trek a prins la public iar Rap este un actor in ascensiune si joaca in el. Altfel cred ca ai fi scapat.

Si stai, respira adanc ca răul abia incepe, oamenii vorbesc, cortina neagra incepe sa cadă si peste cariera ta. Deja primele semne le-ai primit. Serialul care te-a readus in lumina reflectoarelor s-a oprit iar cursul de actorie pe care il tineai la Master Class a fost intrerupt “In light of recent events, MasterClass has closed enrollment in Kevin Spacey’s online class,” . Ups,... Nasol.

Cum spuneam, bulgarele de zapada se rostogoleste si se face din ce in ce mai mare. Scandalul este in plina ascesiune, ia o piatra in gura si tine-te de balustradă. Cine stie ce schelete mai ies din dulapul tau...

Si atunci cu lacrimi triste in ochii mei de caprioara vin si te întreb...

... Ce-ai facut coane Kevine?

SeriAlex.

Etichete:

22 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page