Îți place să cânți...

Ai mai cântat pe acasă, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ți-a plăcut, a fost fun si prietenii ți-au spus că ai voce...

Fă-ți curaj și vino la

 AI SA VEZI CE USOR E! 

DRUM REC

STUDIO

Cel mai accesibil studio de înregistrări 

* Tarif calculat pentru o ora de studio

Cu doar 99 lei

poți să pleci cu piesa acasă *

Stranger Things - Un serial pe care nu ai voie sa-l ratezi.

February 23, 2019

Drama, Fantasy, Horror | TV Series (2016– ) - 9.0*imdb

Stars: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder

       Trebuie să recunosc, mi-a luat ceva timp să imi fac curaj să ma  uit din nou  la Stranger Things . Spun din nou pentru ca am mai  avut o tentativă  și m-am oprit dupa primul episod. 

       Timpul a trecut, curajul mi-a revenit și iata-mă in fata televizorului  hotărât să iau serialul de coarne. In prima zi am vazut un episod, doua episoade, trei episoade. De la al patrulea episod nu mai puteam să gândesc normal, rutina zilei era în scurt circuit pentru ca mintea mea nu-mi stătea decat la nenorocitul de serial.  Primul sezon l-am terminat într-o noapte, iar repercursiunile au fost severe. Vedeam monstri in pereți si visam numai balaurii.

        Pe scurt. E un ”must see” al toamnei, un serial pe care nu ai voie să-l ratezi indiferent daca ești fan al genului sau nu. 

     Winnona Rider face un rol de exceptie și dovedește ca inca este  in forma, iar Millie Bobby Brown actrița  din rolul principal este revelația serialului. Puștoaica de numai 13 ani  a mai aparut meteoric în Greys Anatomy,  în Modern Family  sau Intruders. In Stranger Things, joaca rolul Eleven, o fata cu superputeri care se lupta cu cei mai  ciudati monstri. Prestatia ei m-a convins de la primele scene. 

     Serialul este un amestec de genuri. Pui intr-un bol ceva Twin Peaks, un pic de Fringe, si doua linguri  de Twilight Zone. Amesteci bine si asezonezi cu Supernatural. Il bagi la cuptor 30 de minute si il mananci  fierbinte cu un pahar de Ghostbusters  alaturi.

     Stranger Things se poate vedea pe Netflix sau aici

 

(up)

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.