• SeriAlex

In aprilie incepe batalia greilor! 10 Super Seriale se bat pentru un loc pe podium!


Daca martie a fost luna noutatilor, aprilie este cu siguranta, luna marilor

reveniri! Sa vedem ce seriale ne vor tine serile ocupate.

Pe 6 aprilie, Netflix lansează sezonul 2 din "Fabrica de Bani (La Casa del Papel)" serialul unei gaști de hoți care a jefuit monetaria regala a Spaniei. Sfarsitul primului sezon ne-a lasat in suspance, semn ca spaniolii au învățat sa faca seriale de acțiune. Daca le iese sau nu manevra acestor hoti cu nume de capitale, ramane sa vedem in sez 2.

Pe 11 aprilie vine randul celor de la SyFy sa ne bucure cu sezonul 3 din mega serialul SF "The Expanse" (in sfarsit) iar doua zile mai tarziu Netflix scoate iar capul din barlog si ne propune "Lost in space" un serial SF care promite.

Pe 15 aprilie, AMC ne tine in scaune cu al sau "Fear the Walking Dead" - sezonul 4, in timp ce CW ne arunca in televizoare sezonul 5 din "The Originals", serialul cu aroma si gust de vampiri.

Ultima saptamana a lui aprilie va fi una de foc. Pe 22 aprilie, HBO își încordează mușchii și arunca în bătălie "Westworld 2". Considerat unul dintre cele mai bune seriale ale anului trecut, W2 promite ca va face lumina în obscurul întunecat in care ne.a aruncat prima parte. Asteptam cu mare nerăbdare sa vedem si noi luminita de la capatul tunelului!

Tot pe 22 aprilie, AMC revine cu sezonul 3 din "Into the Badlands", serialul tanarului luptator in cautarea iluminarii. Foarte bun serialul, sper sa merite asteptarea.

Pe 24 aprilie ringul de lupta este ocupat de CW si National Geografic. "The 100" sezonul 5 si "Genius" sezonul 2 isi impart pumni in primetime, insa surpriza mare vine de la outsiderul N.G care continua succesul lui "Genius" cu o poveste despre viata celebrului pictor spaniol Pablo Picasso. In rolul principal Antonio Banderas.

Ziua de 25 aprilie va fi gravata cu rosu pe toate programale de televiziune din lume pentru ca Hulu scoate la lumina sezonul 2 al celebrului serial "The Handmaid's Tale". Castigator a sapte premii Primetime Emmy si a unui Glob de Aur, serialul celor de la Hulu este unul dintre cele mai asteptate titluri ale acestei primaveri.

Data de 27 aprilie este rezervata celor de la National Geographic care aprind televizoarele cu sezonul 2 al serialui SF - "3%". Tin neaparat sa-l trec pe aceasta lista pentru ca productia celor de la Netflix s-a calificat in topul celor mai interesante seriale pe care le-am vazut in ultima vreme.

Asadar floricele multe, bere rece, seri libere & linistite si buckle up pentru ca avem nume grele in program si trebuie sa le dovedim.

Pana data aviatoare, al dvs devotat si pasionat, Serialex.


  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2020 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.