• SeriAlex

24 - Cel mai bun serial de actiune pe care l-am vazut!


Action, Crime, Drama | TV Series (2001–2010) - 8.4*IMDb

Stars: Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Carlos Bernard

Despre Kiefer Shuterland stiam ca este baiatul mai putin talentat al lui Donald Shuterland, Mai stiam ca este actor bunicel dar nu prea mai joaca din lipsa de oferte, si mai stiam ca este betivan, plin de fitze si scandalagiu.

Anii au trecut si propunerile producatorilor au incetat sa mai vina. Kiefer a stat mai mult pe bara decat a jucat pana in anul 2000 cand cineva s-a gandit ca temperamentul rebel al actorului s-ar potrivi cu un rol dintr-o viitoare serie de televiziune. Era prima oferta dupa multi ani de pauza.

Si uite asa a luat nastere 24, unul dintre cele mai bune seriale de actiune pe care le-am vazut. Si uite asa, Kiefer Shuterland a inviat si a dovedit ca este un actor foarte bun in roluri de actiune. A jucat atat de convingator incat Jack Bauer, personajul principal din 24, a fost adorat de milioane de fani.

Serialul a avut parte de 8 sezoane, si doua filme de lung metraj, toate bine primite de public. Sezonul 9 a aparut fara Shuternland, si a fost un fiasco ceea ce demonstreaza ca serialul s-a spijinit intr-adevar pe umerii lui Kiefer, greutate pe care a dus-o cu usurinta pana la linia de finish.

Serialul se poate vedea aici

(up)

#Action #Crime #Drama #Rate8

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2020 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.