Serialex

30 Dec. 20212 min

The Book of Boba Fett sau Intoarcerea lui Old fat Boba Fett

Actualizată în: 23 Nov. 2022

După "The Mandalorian", alt serial din universul Star Wars promite să rupă gura pământenilor. "The Book of Bobă Fett" se vrea a fi un spin off al poveştii cavalerului îmbrăcat în armură beskar şi nicidecum o continuare a poveştii Mandalorianului, aşa cum mulţi au crezut.

Confuzia a pornit de la indecizia celor cu de la DIsney în ceea ce priveşte destinul lui Mando - continuam sau nu continuam aceasta serie? Un alt rol l-a avut si dna Pandemia care a dat peste cap multe din promisiunile marilor streameri.

Ce a ieşit pe 29 decembrie nu are nici o legătură cu lumea Mandalorianului. Cinci ani înainte ca Young Grogu să apară în combinație, Boba Fett aka vânătorul de recompense și tovarășul lui Darth Vader renaşte din burta monstrului care l-a înghiţit în Star Wars - Return of the Jedi şi devine un fel de Kingpin al planetei Tatooine, adică un fel de Jabba the Hutt cu armura, burta şi chelie! Mai departe, scrie-n carte - The Book of Boba Fett!

Una peste alta, fanii Star Wars, (me included), vor avea motive de bucurie. Pe lângă povestea semi amuzanta a lui Boba Fett, anul 2022 va aduce în sfârşit două filme super aşteptate: sezonul trei din Mandalorianul, despre care se spune că va fi mai bun decât primele două şi mult trâmbiţatul Kenoby, lung metrajul legendarului Jedi - Oby Wan Kenoby.

Super tare, nu?

Până la revederea cu Sforţa şi prietenii, avem tot timpul să ne delectăm cu nouă serie "The Book of Bobă Fett", o poveste marca Star Wars în care vom găsi toate cele necesare unui vieţi pline de adrenalină galactică.

Cele 7 episoade pot fi văzute pe Apple TV+ sau aici pe net.

Pro: Personaje, decoruri, star wars feeling. Finalul salveaza seria.

Contra: Cateodata lalait si lipsit de substanta. Boba Fett doar o umbra a ceea ce te asteptai sa fie.


 

The book of Boba Fett - action, adventure, scifi - 7.3 * IMDb

    100
    1