SeriAlex

3 Iul. 20191 min

Netflix pregateste un nou serial cu Demoni & Stuff.

Anuntata cu surle si trambite, noua productie a celor de la Netflix promite sa ne arunce intr-o experienta interesanta cu demoni si vanatori, Bazat pe best-sellerul fantasy cu același nume, The Witcher este o poveste despre familie si destin.. Geralt din Rivia, un "Daemon Hunter" solitar, incearca sa-si gaseasca locul într-o lume în care oamenii pot devenii mai răi decât fiarele. In calatoria lui, Geralt face echipa cu o vrajitoare și o tânără prințesă și, împreună cauta drumul prin lumea schimbătoare a Continentului.

De aici din avion suna foarte interesat iar motto-ul The worst monsters are the ones we create m-a facut sa-mi notez numele acestui serial cu marker permanent. Abia astept sa vina toamna ca sa-l vedem in actiune.

In rolul vanatorului de monstri l-am gasit pe Henry Cavill nimeni altul decat all mighty Superman care s-a plictisit de costumele mulate cu chilotii pe afara si a imbracat costumul mult mai lejer al lui Geralt (the arrow) Rivia. Alaturi de el o gasim pe Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust) jucand rolul lui Yennefer și pe Freya Allan (The War of the Worlds, Into The Badlands) în rolul Ciri.

    206
    1